IHP Expert GmbH ги нуди услужните дејности советување и преводи                                                       Импресум  |   ОУП  |   Контакт
                 
Импресум |  ОУР |  Контакт  |  Раб.места | Заштита на податоци
Почетна -> Преведување -> Изработка на текстови

Изработка на текстови

Jaзикот е комуникација. Последица на неразбирливиот јаик се недоразбирањата и конфликтите. Нашата цел е ние да ви помогнеме да се достигне јаснста.

Изработка на текстовиНезавсно од тоа за која област се работи насекаде се потребни текстовите: почнувајќи од описот на продуктите преку објаснување на услужните дејности па се до едноставните пораки.

Ние креираме текстови целосно според вашите потреби. Со квалитет и сервис. Составување на текстови-кои ја исполнуваат целта.

Без разлика на тоа како е составен некој текст-со ракопис, печатно или во електронска форма-мора секогаш да биде јасно структуриран и без грешки доколку е наменет за јавност.

Ние ги правиме текстовите да одговараат. Не само на германски, туку и на хрватски, српски и босански.

Вие се грижите за содржината, ние се грижиме за формата! Составувањето на текстови е слично како симфонијата: Тоновите и целокупната звучна слика мора да хармонираат. На ваша желба вие ќе го добиете од нас подобниот текст во врска со секоја тема.

Нашите услуги на еден поглед:

 • Поддршка при составување на текстови
 • Редакција: Изработка и истражување
 • Написи за списанија
 • Рекламен и информативен материјал
 • Соопштенија за јавноста
 • Деловни извештаи
 • Презентации
 • Говорни ракописи
 • Историја на компанија
 • Биографии и сл.

 

Се радуваме на ваше прашање

Јазици:

 • Албански
 • Англиски
 • Босански
 • Црногорски
 • Германски
 • Хрватски
 • Италијански
 • Македонски
 • Руски
 • Словенски
 • Српски
 • Украински
     Импресум |  ОУП |  Контакт  |  Jobs | Заштита на податоци