IHP Expert GmbH ги нуди услужните дејности советување и преводи                                                       Импресум  |   ОУП  |   Контакт
                 
Импресум |  ОУР |  Контакт  |  Раб.места | Заштита на податоци
Почетна -> Контакт

Контакт

IHP Expert GmbH
Königstraße 71
90402 Nürnberg

Tel.: +49 (0)911 - 93 258 23
Fax: +49 (0)911 - 93 258 24
E-Mail: kontakt@ihp-expert.de

 

Ruzica Tadic Tomaz Ружица Тадич Томаз
Управителка
Mobil: +49 (0)176 - 70 458 493
ruzica.tadic-tomaz@ihp-expert.de

Партнеру:

Lidija Jahr-Weis Lidija Jahr-Weis, Дипл. Инж.
Советничка
Anton Jukic Антон Јукич, М-р по европско право
Адвокат и консултант
Овластен судски преведувач и толкувач за хрватски јазик
Jasminka Grgic Јасминка Гргич
Овластена судска преведувачка и толкувачка за босански, хрватски и српски јазик

 

Како да нѐ најдете

Во центарот на Нирнберг, само неколку минути одење оддалечени од главната железничка станица во Нирнберг, трамвајските линии У1, У2, У3 (U1, U2, U3) и автобус, како и од станицата „Hauptbahnhof“, во непосредна близина на „Königsturm“ ќе стигнете до нас со Јавниот сообраќај.

Ако доаѓате со возило ве молиме да ги користите паркиралиштата на главната железничка станица или паркиралиштата пред зградата кои не се бесплатни.

Ако доаѓате од аеродромот во Нирнберг до нас ќе дојдете со трамвај У2 (U-Bahnlinie „U2“) до станицата „Hauptbahnhof“. Следете го патоказот „Altstadt“ и ќе излезете директно на Königstraße. На само 200 метри од десната страна ќе не најдете нас.

 

 


Größere Karte anzeigen

 

 

IHP Expert ги крши јазичните, културните и економските бариери и ви го отвара патот кон целта.

     Импресум |  ОУП |  Контакт  |  Jobs | Заштита на податоци