IHP Expert GmbH ги нуди услужните дејности советување и преводи                                                       Импресум  |   ОУП  |   Контакт
                 
Импресум |  ОУР |  Контакт  |  Раб.места | Заштита на податоци
Почетна -> Работни места

Работни места

Ние бараме постојано квалифицирани слободни работници со познавање на хрватски, босански, српски, црногорски, македонски, словенечки, албански и/или англиски јазик за советување, преводи, толкување, јазичен и интеркултурен тренинг.

Доколку располагате со работно иск и зборувате најмалку еден од јазиците кои ги имаме наведено (со германски како јазик на кој или од кој се преведува) се радуваме да добиеме ваше CV.

Ние, се разбира, од нашите слободни работници очекуваме апсолутна одговорност, запазување на термините и највисок квалитет.

Вашето CV можете во секое време да ни го испратите по пошта или преку Е-Маил.

 

 

IHP Expert ги крши јазичните, културните и економските бариери и ви го отвара патот кон целта.

Jobs

 

     Импресум |  ОУП |  Контакт  |  Jobs | Заштита на податоци